Bababarát szülői kórus

ezerartz-szuloi-korusBababarát mama- (papa) kórus  az EzerARTs-ban

Olyan anyukáknak (és apukáknak), akik valaha énekeltek vagy szerettek volna kórusban énekelni. Akik pici gyermekük, vagy gyermekeik mellett szeretnék ezt az élményt átélni. A foglalkozás alatt a szoptatás, etetés, pelenkázás szinte kötelező. A jókedv, lelkesedés és a tíz felé figyelés pedig elengedhetetlen.

Tematika: Beéneklő gyakorlatok, melyek a szoptatás alatt sem megterhelők. Kánonok, gyermekdalok, különböző extra szólamok megtanulásával (melyek rávezető gyakorlatok a populárisabb, mai dalok feldolgozásai felé) Mai könnyűzenei dalok, gospelek, spirituálék A kórusfoglalkozás célja a különleges zenei élmény babáknak és mamáknak egyaránt, idővel a gyerekek aktív bevonásával különböző ritmushangszereken, csörgőkön, vagy akár énekelve.

A foglalkozást tartja:
Borbély Brigitta: Jazzbőgő előadóművész, tanár. 5 éves korától foglalkozik zenével, több hangszeren játszik, a legnagyobb örömet mégis a kórusban való éneklés jelenti számára. Zeneterápiás önkéntesként foglalkozik sérült és beteg gyermekekkel. Évekig vezette az Endorfin Zajoskör nevű, amatőr felnőttekből álló acapella kórust. Általános iskolai tanárként pedig személyiségfejlesztő foglalkozásokat, énekléseket tartott kamaszoknak. 2015 decembere óta Budapest első bababarát Családi karát vezeti, a szülők és a babák legnagyobb örömére. Ennek sikerén felbuzdulva szeretné a lehetőséget a Budapest környékieknek is bemutatni.”

Minimális szülőszám: 6 fő
Bababarát mama- (papa) kórus részvételi díja: 1.200 Ft / mama, papa, baba / alkalom

Időpont: Szerdánként 15:30-16:30 (létszámfüggő, bejelentkezés vagy előre érdeklődés szükséges)
Helyszín: Ezerarts (2013 Pomáz, Kossuth L.u.33.)
Email: info@ezerarts.hu
Tel.: 06-20-522-27-08

Forrás