Adventi baba-mama börze 2016. nov. 26., Szentendre

2016. november 26-án 9-13 óra között adventi baba-mama börze Szentendrén!

adventi-babamama-borze
Halomban állnak a kinőtt gyerekruhák a padláson? A játékok átvették az uralmat a nappali fölött? Megnőttek a gyerkőcök, és hirtelen egy teljes ruhatárat kell felfrissítened? Nem találsz a korosztályuknak megfelelő játékot? Találnál, de szűkös a költségvetés?

2016. november 26-án délelőtt adventi baba-mama börzét szervez az Ifjúsági Caritas Egyesület szentendrei szervezete. A rendezvény helyszíne Szentendrén a Barcsay Jenő Általános Iskola aulája (Kálvária út 18.).
Újdonság, hogy a hagyományos baba-mama termékek, gyermekruházati cikkek és játékok mellett az árusok saját előállítású kézműves termékekkel is készülnek: állatfigurás bábokkal, levendulapárnákkal, ékszerekkel, színezőkkel, karácsonyi és adventi díszekkel.

Vásárlóknak a belépés díjtalan!

A helyszínen a babamama.info kedvezményekre jogosító klubkártyái is átvehetők lesznek.

Minden héten újabb meglepetéssel készülnek a szervezők, ezért érdemes követni az esemény Facebook-oldalát: https://www.facebook.com/szentendreiborze.

Árusoknak jelentkezni már csak a várólistára lehet, a helyek villámgyorsan beteltek. Ha mégis szerencsét próbálnál, IDE KATTINTVA jelentkezhetsz.

adventi-babamama-borze-rajzverseny

******* RAJZVERSENY ******

Figyelem, figyelem! Hogy a börze izgalmaiból a gyerekeknek is jusson, rajzversenyt hiredetünk három kategóriában: bölcsiseknek, ovisoknak és 1-4. osztályos kisikolásoknak. A verseny témája: Az én karácsonyom.

A pályázatokat személyesen adhatjátok le a börze időpontjában, november 26-án 10.00-12.00 óráig, a Barcsay Jenő Általános Iskola aulájában, a szervezői standnál. Minden nevezőnek apró figyelmességgel kedveskedünk a helyszínen.

FONTOS! A rajzok hátoldalára ne feledjétek ráírni a kis művészpalánta nevét és életkorát, valamint hogy melyik kategóriában pályázik, továbbá egy értesítési telefonszámot és e-mail címet!

A börzét követő héten a beérkezett rajzokból Facebook-oldalunkon virtuális kiállítást szervezünk. 10 napig lehet gyűjteni a lájkokat, a legtöbb lájkot szerző rajz alkotóját díjazzuk. Minden kategóriában egy nyertes lesz, aki egy 5000 Ft értékű ajándékcsomagot nyer.