Bemutatkozás olvasóknak

Bk_logo

Szeretettel köszöntelek a Budakalász-Pomáz környéki babamama.info honlapon!

Célunk, hogy ide látogatva, mindig naprakész, szülőket érdeklő információkat kapj Budakalász, Pomáz, Üröm, Csobánka és Pilisborosjenő településekről, egy átlátható és könnyen kereshető honlapon.

A felső vízszintes menüsorban általános, országosan mindenkit érintő témákban kínálunk gyerekekkel kapcsolatos fontos tudnivalókat. A bal oldali függőleges menüsorban egy rendszeresen frissített helyi kisokost találsz, benne általános tájékoztatókkal és elérhetőségekkel. A kezdőlapon középen mindig a helyi, ill. környékbeli aktualitásokat látod: hétvégi programajánlókat, börzéket, óvodai nyílt napok időpontjait és sok más hasznos infót.

A későbbiekben lesznek még egészségmegőrzési tanácsok, kreatív sarok, könyvajánló és sok más érdekesség. Ha valamit nem találsz a honlapon, és szerinted másokat is érdekelhet, írd meg a budakalasz@babamama.info e-mail címre!

Érdemes feliratkozni a budakalasz.babamama.info hírlevelére (a bal oldali függőleges menüsor alatt), amit havi rendszerességgel küldünk, benne hasznos infókkal (helyi programokról, aktuális nyereményjátékunkról, stb.). Hírlevélre feliratkozott olvasóink Klubkártyát kapnak, amellyel kedvezményesen vásárolhatnak Budakalász-Pomáz környéki, budapesti és országos partnereinknél.

Kövess minket a Facebookon is a Budakalászi, pomázi szülők oldalon, a legfrissebb naprakész információkért! Szeretnénk, ha a kedvelőtáborunk egy valódi, helyi közösség lenne, ezért kifejezetten örülünk, ha hozzászólásaiddal te is részt veszel az itt zajló eseményekben!

Jussunk eszedbe akkor is, ha családi utazásra indultok: a babamama.info-t Budakalász környékén kívül Budapesten kerületi bontásban és sok más magyarországi városban is megtalálod.

Tudjuk, mennyire jól tud jönni egy hely, ahol minden, gyerekkel kapcsolatos helyi információ megtalálható, legyen szó a védőnők elérhetőségétől kezdve a babaruha boltokon keresztül az állandó gyermekprogramokig.

Köszönjük, hogy benéztél! Kellemes böngészést kívánunk!

 

 

Bemutatkozás hirdetőknek